Brandweer West-Rozebeke viert 112 jaar met 112-dag

Brandweer West-Rozebeke viert 112 jaar met 112-dag

De brandweer van Westrozebeke bestaat 112 jaar en liet die bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Op zondag 22 september organiseerde ze een ‘112-dag’, met demonstraties van diverse hulp- en preventiediensten. Uiteraard was ook Oscare van de partij!

Op de 112-dag kon ons 112-ElectroEscape spel niet ontbreken. Met het interactieve spel en onze mobiele Fire Escape Room boden we de bezoekers een unieke ervaring  op het vlak van brandveiligheid. 

Het 112-ElectroEscape spel test de reactiesnelheid en kennis van de bezoekers in noodsituaties. Het doel is om spelenderwijs te leren hoe je in een noodsituatie levensreddende beslissingen kan nemen. 

In de Fire Escape Room kan jong en oud in een realistische,  maar veilige omgeving leren hoe snel en correct te reageren bij brand. Door de simulatie van rookontwikkeling en vluchtscenario’s krijgen deelnemers waardevolle  inzichten in het belang van een snelle evacuatie. 

Ontdek in ons fotoalbum wie op tijd aan het gevaar kon ontsnappen!


Met onze aanwezigheid dragen we actief bij aan een groter bewustzijn rond brandveiligheid. Een van de  pijlers waar we ons als organisatie sterk voor inzetten. 

Wil jij onze Fire Escape Room of een van de andere educatieve tools ook graag op jouw bedrijf of vereniging? 
Klik voor meer informatie.