Opleiding Littekentherapie

Opleiding Littekentherapie

Opleiding Littekentherapie: Schrijf nu in en verzeker uw plaats!

Op 16 november start de vernieuwde opleiding littekentherapie van Scar Academy. Dit programma biedt zowel een diepgaande wetenschappelijke onderbouwing als praktische vaardigheden voor de behandeling van littekens. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, zowel voor het volledige opleidingstraject als voor de individuele modules.
Een bijzonder onderdeel van de opleiding is de Workshop Microneedling, die op 10 mei 2025 plaatsvindt. Deze workshop is specifiek gericht op (para)medici die hun kennis willen uitbreiden op het gebied van littekentherapie. Gecertificeerde Scar Academy-deelnemers en artsen kunnen zich ook apart inschrijven voor deze sessie. Let op: de inschrijvingen sluiten op 15 oktober.

Workshop Microneedling met Prof. Dr. Matthias Aust

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Prof. Dr. Matthias Aust, een pionier op het gebied van microneedling bij brandwondenlittekens, als docent is verbonden aan deze workshop. Deze unieke kans stelt deelnemers in staat om te leren van een expert die de weg heeft geplaveid voor de toepassing van deze techniek bij complexe littekens.

De workshop vindt plaats bij Oscare, Van Roiestraat 18, Antwerpen, en biedt tevens de mogelijkheid om tijdens onze training days nog dieper in te gaan op deze innovatieve behandelmethode.

Wacht niet te lang! Verzeker uzelf van een plek in deze waardevolle opleiding en schrijf u in vóór 15 oktober.